Despre noi

SC Horeca Professional Suport SRL este o firma ce are capital 100% romanesc. Infiintata in 2013 a crescut repede pe segmentul HoReCa, ajungand in cativa ani la un portofoliu de peste 300 de clienti. Dispunem de o echipa experimentata pe fiecare domeniu de activitate, in acest fel clientii nostri pot fi siguri de calitatea serviciilor si produselor furnizate de noi.

Diversitatea produselor oferite, profesionalismul si experienta, seriozitatea cu care tratam orice problema, ne-au ajutat sa castigam increderea fiecarui client din portofoliu si de aceea suntem solutia completa catre curatenie.

Suntem in parteneriat direct sau ne bucuram de colaborarea cu importatorii unor nume cu rezonanta in acest domeniu, precum P&G, SCA-TORK, EVANS, TANA, TRUVOX, CISNE, MOPATEX, 3M., etc.

SC Horeca Professional Suport SRL activeaza in acest domeniu avand ca scop incheierea de parteneriate bazate pe profesionalism si onestitate cu derulare si finalitate castig-castig. Pentru atingerea acestui scop venim in intampinarea dumneavoastra cu:

  • OFERTE PERSONALIZATE si CONSULTANTA in alegerea variantelor optime, functie de nevoi si buget, tinand cont de criterii de performanta, calitate si pret;
  • SERVICII PRE VANZARE si POST VANZARE: intretinerea masinilor si echipamentelor, service si reparatii in 24h-72h in functie de complexitate cu posibilitatea de inlocuire cu alte echipamente pe perioada reparatiilor;
  • traininguri si documentatii tehnice pentru obtinerea celor mai bune rezultate in exploatarea masinilor si echipamentelor, precum si in crearea dilutiilor la produsele profesionale de curatenie si igiena spre a avea ca rezultat eficienta si satisfactia conform asteptarilor;
  • SELECTIE DE PRODUSE si ACCESAREA de NOUTATI IN DOMENIU pentru a optimiza raportul calitate-pret si a satisface toate nevoile in domeniul igienei si curateniei profesionale, avand in acelasi timp o atentie sporita in protejarea mediului inconjurator ;
  • EFICIENTA LOGISTICA: prin asigurarea livrarilor de produse, masini si echipamente in conditii ce respecta reglementarile legislatiei in vigoare si in conformitate cu planificarea agreata de comun acord.

In speranta ca cele prezentate v-au sporit interesul in a accesa experienta si competenta unui partener onest in acest domeniu important al igienei si curateniei, nu ezitati a ne contacta!